maanantai 18. helmikuuta 2013

LATELY

Viime päivinä olen...


♥ viettänyt pitkästä aikaa perinteistä tyttöjeniltaa ja mättänyt maailman parasta kasvispizzaa
♥ tehnyt jotain historiallista: ystävänpäivänä pärähti käyntiin meikäläisen kuukauden mittainen ostoslakko! ja sitä ennen oli tietty hamstrattava vielä tokassa kuvassa näkyvä neule ja t-paita, kumpikin GT:stä (ja sovittakoon että tuo oli mun blogihistorian ensimmäinen ja viimeinen sovaripeilikuva)
♥ tehnyt ystävänpäivän kunniaksi ihan törkeen hyviä ja överimakeita muffinseja, mutta ne ehti kadota joidenkin anonyymien ahmattien suihin ennen kuin niistä sai edes kuvaa
 ♥ käynyt noutamassa mulle ja poikaystävälle liput ens kesän Jurassic Rockiin, eli toisin sanoen me lähdetään kattoo System Of A Downia!
♥ syönyt naminamiwokkia (ruokakuvat pt miljoona, elän siis syödäkseni)


♥ ostanut kesäfiilistelypäissäni leopardiballeriinat ja kulkenut ne jalassa kotona kun uloskaan ei vielä baltsuissa oikeen voi mennä käppäilemään (ja tuo leokuosi himottaa ihan pirusti, koitan parhaani mukaan hillitä itseäni ostamasta noiden kaveriksi myös leokuvioista takkia)
♥ yrittänyt hakea lievitystä kesäkuumeiluun ottamalla pikkuhiljaa käyttöön shortsit+sukkikset -kombon - tuloksissa ei kehumista. kesävaatehimo pahenee vaan entisestään.
♥ suunnitellut (kenties shortsivimman innoittamana ja shortsikunnottomien jalkojen pakottamana) vakavissani juoksemisen aloittamista taas spinningin ja lihaskuntoilutreenin kaveriksi. toistaiseksi en ole edennyt suunnitelmassani juoksemista koskevien lehtijuttujen lukemista pidemmälle :-D
♥ käynyt moikkaamassa ystävää Joensuussa, syönyt ja juonut hyvin sekä käynyt pitkästä aikaa baarissa jossa jopa viihdyin - kaikki sielläpäin liikkuvat, käykää Kerubissa, tosi jees paikka! ja niin, koko reissusta ei tietenkään löydy yhtään (julkaisukelpoista) kuvaa.
♥ tullut siihen lopputulokseen, että viime syksynä ostamani Vagabondin maiharit ovat mun kenkäkokoelman paras hankinta ja talvesta selviämisen kannalta ehdottoman välttämättömät

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti